Bel ons

030 - 740 00 62

Mail ons

info@contraa.nl

Bedrijfsprofiel

Contraa, zusterbedrijf van DVTadvies, is uw partner in asbestonderzoek- en advies. Wij ontzorgen u indien u twijfel heeft of er asbest in of op uw woning of bedrijfspand aanwezig is. Onze inspecteurs hebben jarenlange ervaringen bij uiteenlopende projecten.

Certificeringen

Contraa heeft bij Normec een procescertificaat voor asbestinventarisatie. We worden steekproefsgewijs gecontroleerd door Normec, aangekondigd en onaangekondigd. Daarbij vindt er jaarlijks een audit plaats op kantoor. Ascert is het knooppunt binnen onze branche voor beheer certificaten en verbindt de verschillende belanghebbenden in onze sector.

Zusteronderneming van DVTadvies BV

Contraa BV is sinds 1 juli 2018 zusteronderneming van DVTadvies BV. Dit heeft grote voordelen voor u als klant. Wij kunnen u op een breder gebied ontzorgen en adviseren bij installatieadvies, brandveiligheidsadvies, bouwkundig advies en verduurzamingstrajecten. DVTadvies B.V. is opgericht in 2002 en geeft advies, voert inspecties uit enĀ  levert projectmanagement op het gebied van bedrijfshuisvesting, brandveiligheid, duurzaamheid en datacenters. Door als zusterondernemingen te werken zien wij kans om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Op de dvtadvies.nl kunt u meer lezen over de diensten van deze dynamische organisatie.