Bel ons

030 - 740 00 62

Mail ons

info@contraa.nl

Over Contraa

Contraa asbestexpertise en advies is een gespecialiseerd asbestinventarisatiebureau met ervaren inspecteurs. Naast asbestinventarisaties doen wij ook advisering en projectmanagement. Wij zijn bij Normec gecertificeerd voor asbestinventarisaties, tevens werken wij volgens een 4-ogen principe aangezien wij kwaliteit zeer belangrijk vinden.

Privacyverklaring (pdf)

Normec Procescertificaat Asbestinventarisatie (pdf)

Kernwaarden

Kwaliteit

Contraa staat voor kwaliteit in haar onderzoek en rapportage. Onze onderzoekers en adviseurs beschikken naast hun kennis, motivatie en beschikbaar gestelde middelen over de kwaliteit om net even anders te denken en te handelen dan anderen. Wij denken mee in het zoeken naar de beste oplossingen die de opdrachtgever tijd, energie en geld besparen!

Overzichtelijke rapportages

Contraa werkt haar onderzoek uit in een duidelijk en helder rapport, waarin een concreet advies wordt gegeven zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Gecertificeerd

Contraa is in bezit van het Procescertificaat Asbestinventarisatie bij Normec Certification. Tevens zijn al onze inspecteurs in het bezit van het persoonscertificaat Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Wij worden steekproefsgewijs geaudit, ook op locatie, door Normec.

Snel handelen

Bij Contraa houden we van snel en duidelijk handelen, vooral bij calamiteiten. Wij zijn gebonden aan de geldende wet- en regelgeving voor het uitvoeren van asbestinventarisaties/asbestonderzoek. Bij projectmanagement zijn wij realistisch maar wij eisen wel maximale inzet en kwaliteit van de uitvoerende partijen.