Bel ons

030 - 740 00 62

Mail ons

info@contraa.nl

Interactieve lezing over asbest

Op woensdagmiddag 5 september tussen 15:45 en 17:15 uur organiseert Contraa in samenwerking met De Haas Advocaten in Rotterdam een interactieve lezing over asbest.

Hieronder volgt een korte toelichting van de betrokken sprekers:

Heniek Heijlen, specialist asbest

Asbestinventarisaties

Heniek Heijlen is ruim 20 jaar werkzaam als specialist op het gebied van asbest, o.a. bij TNO. Hij houdt zich voornamelijk bezig met advisering, opstellen van beleid, uitvoer asbestinventarisaties in combinatie met bouwkundige keuringen (brandveiligheid, duurzaamheid etc.).

Hij kan u vanuit de praktijk vertellen over wat moet en wat niet moet in relatie tot asbest en wat de gevolgen van onjuist handelen en de valkuilen aangaande asbest kunnen zijn. Daarnaast kan hij een aantal goede tips geven om risico’s te vermijden.

Contraa B.V. is recent opgegaan in DVTadvies B.V., het adviesbureau dat zich naast asbest ook bezighoudt met o.a. brandveiligheid, datacenters en duurzaamheid.

Elisa Benhaim, advocaat bijzonder strafrecht

Strafrechtelijke gevolgen van asbest

Een vermeende overtreding met betrekking tot de regelgeving ter zake van asbest kan door de overheid bestuursrechtelijk of strafrechtelijk worden gehandhaafd.

Als werkgever is het van belang om voorbereid te zijn op een dergelijke situatie zodat u tijdig de juiste maatregelen kunt treffen. Elisa Benhaim zal u daar vanuit haar praktijk veel over kunnen vertellen. Elisa is specialist in arbeidsongevallen die in het kader van een strafrechtelijk dan wel bestuursrechtelijk onderzoek worden onderzocht, milieustrafzaken en fraudezaken. Elisa is advocaat/partner bijzonder strafrecht bij De Haas Advocaten in Rotterdam. Voor meer info: https://www.dehaasadvocaten.nl/mr-elisa-benhaim/

Interesse?

De interactieve lezing vindt plaats bij De Haas Advocaten in Rotterdam, gevestigd aan de Bahialaan 100, 3065 WC Rotterdam. U kunt daar gratis parkeren.

Mocht u interesse hebben in deze lezing stuur dan een mail naar info@contraa.nl. Wij zien u graag op 5 september.