Bel ons

030 - 740 00 62

Mail ons

info@contraa.nl

Diensten

Bekijk hieronder onze diensten:

Asbestonderzoek
Advisering
Projectmanagement

Kernwaarden Contraa BV

Kwaliteit

Contraa staat voor kwaliteit in haar onderzoek en rapportage. Onze onderzoekers en adviseurs beschikken naast hun kennis, motivatie en beschikbaar gestelde middelen over de kwaliteit om net even anders te denken en te handelen dan anderen. Geen standaard antwoorden of gemakkelijke uitsluitingen. Zoeken naar creatieve oplossingen die de opdrachtgever tijd, energie en geld besparen!

Overzichtelijke rapportages

Contraa werkt haar onderzoek uit in een duidelijk en helder rapport, waarin een concreet advies wordt gegeven zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Gecertificeerd

Bij Contraa zijn wij gecertificeerd bij Normec voor asbestinventarisatie. Tevens zijn al onze inspecteurs opgeleide Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Wij worden steekproefsgewijs geaudit, ook op locatie, door Normec.

Snel handelen

Bij Contraa houden we van snel en duidelijk handelen, vooral bij calamiteiten. De wet- en regelgeving vormt daarbij de basis maar wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken en methodes. Bij projectmanagement zijn wij realistisch maar wij eisen wel maximale inzet en kwaliteit van de uitvoerende partijen.