Bel ons

030 - 740 00 62

Mail ons

info@contraa.nl

Bouwkundige vooropname bij sloop of renovatie

Een bouwkundige vooropname wordt vaak uitgevoerd bij een sloop, renovatie of bodemsanering. Op deze manier wordt inzicht verkregen in de bouwkundige staat van de omliggende panden voordat er met de werkzaamheden gestart wordt.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze ervaren inspecteurs inspecteren de omliggende panden op eventuele gebreken en/of schades die al aanwezig zijn. Zij maken hiervan een foto, zodat er duidelijkheid over is. Onze bevindingen inclusief de foto’s worden in een uitgebreid rapport opgenomen, waarin u een overzicht krijgt van alle gebreken en/of schades. Indien de verzekering een bouwkundige vooropname heeft geëist, kunt u met het rapport aantonen dat u deze heeft laten uitvoeren incl. het tonen van de uitkomsten. Contraa is geheel onafhankelijk en zal dan ook een eerlijk rapport opmaken over hoe de situatie daadwerkelijk is.

Wilt u zekerheid bij uw project?

Door een bouwkundige vooropname uit te voeren voordat u start met de werkzaamheden, staat u sterk na de werkzaamheden. Bijvoorbeeld als er eventuele schade is ontstaan aan de omliggende panden. Het is voor u in dit geval beter vast te stellen wat de daadwerkelijke schade is geweest vanuit uw werkzaamheden. Wilt u enige twijfel dus uitsluiten? Wij helpen u graag!

Heeft u interesse in deze dienst of wilt u in gesprek met ons? Neem contact met ons op, zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.